Vragen of interesse?

Bel 06 41109010 of mail naar contact@mirandagroenenberg.nl

Integrale massagepraktijk Sleeuwijk

Integrale massagepraktijk in Sleeuwijk

Regelmatig last van klachten als stijve spieren, vermoeidheid, stress, jezelf onrustig voelen of slapeloosheid? Dan is een integrale massage wellicht wel hetgeen wat je zoekt. Met een integrale massage helpt om jouw geest en lichaam weer in balans te krijgen. Stress en spanningen die zich door de loop van de tijd hebben opgebouwd zullen daardoor langzaam verdwijnen.

In Werkendam (in de buurt van Sleeuwijk) kan Miranda Groenenberg je helpen met een integrale massage. Miranda Groenenberg is afgestudeerd maatschappelijk werker en massage therapeut, afgestudeerd bij Holos - de academie voor massagetherapie. Met jarenlange ervaring helpt Miranda om met behulp van een integrale massage stil te staan bij spanningen en klachten die jouw lichaam zich door de loop van de tijd hebben opgebouwd. Het zorgt voor ontspanning - zowel fysiek als geestelijk - , een betere nachtrust en meer concentratie overdag.

Massagetherapeut Sleeuwijk

Vanuit de integrale massagepraktijk in Werkendam (dichtbij Sleeuwijk) helpt Miranda je om jouw lichaam en geest weer in balans te krijgen. Een massagebehandeling duurt 75 minuten en is op afspraak. Bij de praktijk van massagetherapeut Miranda Groenenberg is voldoende parkeergelegenheid. Het is echter wel aan te raden om met de auto of fiets te komen; Er is helaas geen goede OV-verbinding beschikbaar.

Op zoek naar meer rust?

Ben je op zoek naar meer rust en ruimte voor lichaam en geest? Een integrale holistische massage is een effectieve en fijne manier om onbewuste spanningen om te zetten in prettigere levenswijze. Na een paar sessies zul je merken dat klachten als stijve spieren, vermoeidheid, stress, jezelf onrustig voelen of slapeloosheid zullen verminderen. Neem vrijblijvend contact op met Miranda om de mogelijkheden (zoals ook coaching) te bespreken en te kijken of integrale massage voor jou een oplossing biedt. Of lees hier de ervaringen van anderen.

Je kunt miranda bereiken op 06 41109010 of contact@mirandagroenenberg.nl