Vragen of interesse?

Bel 06 41109010 of mail naar contact@mirandagroenenberg.nl

Over mij

miranda-groenenbergDe combinatie van maatschappelijk werk en massage is geen toeval. Ik hou van mensen, en help graag bij het vinden van welzijn en welbevinden. Voor lichaam en geest.

In mijn praktijk begeleid ik mensen bij lichamelijke en geestelijke klachten en breng ik mijn kennis en ervaring in deze twee vakgebieden bij elkaar. Vaak komt iemand binnen met een fysiek ongemak. Als daar behoefte aan is, kijken we verder naar de oorzaak van de pijn. We gaan op zoek naar het antwoord op een aantal vragen. Wat drijft jou? Wat is voor jou van waarde? Waar liggen jouw behoeften? Het antwoord op deze vragen helpt bij het maken van de juiste keuzes.
 
In mijn werk zie ik veel mensen worstelen met stress. Door een zieke partner, werk, of grote veranderingen. Dit heeft mij doen besluiten om mij bij te scholen op stress en burn out klachten.

Afgestudeerd maatschappelijk werker en massage therapeut. Daarnaast heb ik me sinds 2015 toegelegd op de behandeling van mensen met kanker. Ontspanning door aanraking en massage helpt bij het verdragen van de zware behandelingen.