Vragen of interesse?

Bel 06 41109010 of mail naar contact@mirandagroenenberg.nl

Referenties

Unknown person

Lia Colijn

'Lichaam en psyche kun je niet loskoppelen van elkaar'. Dat is zo bijzonder aan de behandeling bij Miranda; zij heeft oog, oor en handen voor de mens in zijn / haar totaliteit. Door middel van gesprek en massage komt zij dicht bij de kern van de 'pijn'.

 

Haar behandeling is liefdevol en empathisch en vooral helend. Haar praktijk, midden in het polderlandschap, straalt rust uit. Een plek om even alles achter te laten en een stuk 'lichter' te verlaten.

Unknown person

Marina de Rijke

Ik heb zeer goede ervaringen met Miranda haar Massagepraktijk. Miranda is behalve een professionele therapeute ook een prettige en betrouwbare persoonlijkheid. Daarnaast merk je dat haar brede achtergrond een mozaïek aan ervaring heeft gebracht. Je voelt haar liefde voor het vak. Het helpt je bij je ontwikkeling, genezing, heling. Niet alleen praten, maar ook en vooral (durven) voélen! Een echte aanrader als je verder wilt komen.

Unknown person

Marion van der Velden

Miranda zorgt ervoor dat je spanningen in je lichaam kunt voelen en dat je hiermee vriendelijk contact kunt maken. Zij kan deze spanningen positief beïnvloeden. Zij kan opgekropte emoties die verborgen liggen achter een schilletje weer laten stromen, door dit schilletje liefdevol en gedoseerd af te pellen.

 

Je krijgt inzicht in processen die gaande zijn in je lichaam. Miranda zorgt voor een warm en veilig klimaat en laat je helemaal jezelf zijn. Je mag even alleen maar voelen, wanneer zij met veel aandacht het lichaam aanraakt op de plek die op dat moment aandacht nodig heeft.

Unknown person

Een massage behandeling

Een massage bij Miranda is thuiskomen bij mezelf.

Miranda is integer , voelt vertrouwd , straalt veel rust uit.

Tijdens de behandeling kan mijn lichaam alle spanning weer loslaten.

Het is echt een cadeau voor mezelf.